Ha egy jó prezentációs tréninget keresel a céged számára, akkor itt megtaláltad!

6369_Opt

Ha neked, vagy több munkatársadnak szüksége van arra, hogy jól prezentáljon, itt a helyed!

Értékesítők, akiknél fontos, hogyan prezentálnak. Vezetők, akiknek prezentáció segítségével kell esetenként beszámolni. Vállalkozók akik a terméküket, szolgáltatásukat prezentálás segítségével kínálják.

Kérdések, gondolatok, amire azonnal válaszolok!

 • A céges tréning a te cégedről szól!

  A tréning a te cégedre készül testre-szabva! Ha lehetőség van rá, a céged terméke vagy szolgáltatása szerepel a példák többségében, hogy könnyebben érthető legyen! (Ez persze nekem több idő, de így sokkal hatékonyabb a tréning.)
  A te cégednél a megszokott körülmények között tartom a tréninget. A te általad megjelölt időponthoz igyekszem alkalmazkodni.

 • Elmélet és gyakorlat!

  A kettő együtt nagyon fontos. A megtanult dolgokat át kell ültetned a gyakorlatba, és egy prezentációt kell készítened, amit videóra veszünk, és közösen elemezzük!

  • Végigmegyünk a történetépítés folyamatán, a cím jelentőségén, és az egész prezentáció hatásos szerkezeti felépítésén. Mutatunk eszközöket és technikákat, amitől sokkal érdekesebb és hatékonyabb prezentációt tudsz majd készíteni, legyen szó egy tíz perces termékbemutatóról, vagy egy több órás előadásról.
  • Szó lesz a felsorolásokról, a tipográfia érdekességeiről, és arról, mit jelent a dizájn. Milyen formai eszközökkel és módszerekkel tudsz vizuálisan is jól és hatékonyan kommunikálni.
  • Megismerkedhetsz a hatékony előadást segítő fellépéssel, a testbeszéd fontos elemeivel, a hirtelen adódó problémák kezelésével.
 • A tréning időtartama:

  Mind a két napon reggel 9 órától 16 óráig 4 blokkban, rövid szünetekkel és egy rövid ebédidővel.

  A két nap között van egy hét felkészülési időd!

 • Mennyibe kerül?

  A céges tréning díja megegyezés szerint. 
  Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, és megkereslek az időpont, a helyszín és az egyéb részletek megbeszélése céljából. A jelentkezési űrlap tárgy mezőjébe írd be: “Céges prezentációs tréning ”

MIRE SZÁMÍTHATSZ A TRÉNING UTÁN?

Gold_medal_b_ff_comp
 • Ha saját vállalkozásod van, vagy értékesítő vagy és prezentációt használsz az értékesítéshez, jelentősen hatékonyabbá, és sikeresebbé válsz.
 • Ha startup vállalkozó vagy, az ötleteid megvalósításához sokkal könnyebben találsz majd társat, vagy finanszírozót.
 • Ha pedagógus vagy a diákjaid jobban fognak figyelni!
 • Ha a munkahelyeden kell  prezentálnod, sokkal elismertebb leszel.
Pipáld be kérlek a fenti jelölőmezőt, ha szeretnéd megkapni azokat az ötleteket, tanácsokat és híreket tartalmazó e-maileket, aminek a segítségével jelentősen növelheted a prezentációid hatékonyságát. A gombra kattintással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. (Amit itt találsz.)

Ha foglalkozol a céges tréning gondolatával, lehet, hogy érdekel néhány munkatársad beiskolázása, vagy egy konzultáció:

 

Call Now ButtonHívj most!