A vezetők többsége  azt mondja, hogy a prezentációs készségek elengedhetetlenek a karrierjükhöz!!! 

vezeto

Hogyan javíthatod ezt a készséget?

Hogyan építheted a személyes márkádat, a fellépésedet, a megjelenésedet?

Mit kell tenned magánemberként, vállalkozóként, trénerként, oktatóként, hogy kiemelkedő és sikeres legyél?

Mit kell tenned, hogy olyan kiállásod legyen, ami figyelmet és elismerést érdemel?

Egyszerűen tanulnod kell! Gyere el az Alaptréningre és mindezeket megtanulhatod!

A tematika a következő fő részekből áll:

A felkészülés

Mit kell tenned, mielőtt nekifogsz a prezentációd elkészítésének? Az gondolod, hogy a munka a PP megnyitásával kezdődik? Hát tévedsz! A leginkább kreatív szakasz a felkészülés. Jó messziről kell megnézned mit is akarsz.

A tartalom elkészítése

A prezentációd mondanivalója a kezdettől a befejezésig. Olyan történetet kell építened, ami elkezdődik, azután szép íve van, és igen hatásosan befejeződik. Storytelling, ha így jobban tetszik. Bizony, mesélned kell!

A dizájn elkészítése

A tartalom mellett nagyon fontos a forma. Az az igazság, hogy fontosabb! Ebben a részben foglalkozunk a kinézettel, a betűkkel, képekkel, feliratokkal, színekkel, és ezek egymáshoz való viszonyával. Olyan ez mintha az eszedre és a szívedre is kellene hallgatnod. A tartalom szól az eszedhez, a forma szól a szívedhez.

A prezentálás

Na ez egy nehéz rész. A beszéd a hangszín, a testbeszéd mind ide tartozik. A világítás, a hangosítás, ezekért is Te vagy a felelős! Tudsz 30 embernek mikrofon nélkül beszélni? Mit kérsz a rendezőktől? Mit tudsz tenni egy kötekedő résztvevővel? Mire figyelj, hogyan tartsd fönn a figyelmet. Szóval ebben a részben ilyenekről van szó.

Nem könnyű kiállni emberek elé, és hozni a legjobb formádat.

Ha ki kell állnod az emberek elé beszámolót, beszédet, előadást tartani, az sok embernek nehéz feladat. Természetesen vannak akiknek ez nem probléma, és olyanok is vannak, akik nem számolnak ennek a felelősségével. 

Mondjuk a munkahelyeden kell beszámolót tartanod prezentáció segítségével, és eddig nem csináltál ilyet, akkor ez bizony kihívás. Nemcsak a PP elkészítése, hanem a szereplés is feladat. Hogyan állj ki, és hogyan beszélj a kollégákhoz, a főnökeidhez?

Vagy oktatsz, tréner vagy, és érzed, hogy valamit változtatnod kell, mert az ami a tematikád az jó, de nem tartod hatékonynak az előadásodat, nem vagy igazán elégetett a fénymásolt jegyzeteiddel, vagy a kiosztott anyagaiddal, azt érzed, hogy az egészet más formába kellene csomagolni. Olyan kérdések merülnek fel benned, hogy hogyan lehetne ezt az egészet korszerűbb módon bemutatni. Érzed a felelősséged, és jobb szeretnél lenni.

Lehet, hogy borzasztóan izgulsz, és félsz, hogy milyen lesz az előadásod, prezentálásod.

Ebben segít sokat egy jó prezentációs tréning.

2128_2000x_comp

Miért segít az Alaptréning megoldani a prezentálási problémáidat?

Mert megtanít arra, hogy, történetépítéssel hogyan tedd a beszámolódat, tréningedet, oktatásodat érdekessé. Milyen lépéseken vidd keresztül a bemutatót, hogyan kezd, hogyan fejezd be.

Mert rengeteg technikát, módszert tanít arra, hogy a figyelmet mindig fenn tudd tartani, hogy kifejező és érthető legyen az amiről beszélsz.

Mert tudod jól, hogy a vizuális hatás mennyire segíti a gondolatok és a mondanivaló befogadását, ezért elég sokat foglalkozunk a kinézettel. A jó belbecs, megérdemli a kiváló külcsínt.

Mert segíti az előadásmódot, a fellépést, a megjelenést, a beszédedet. Megtanít a prezentálás előadói technikáira, tanácsokkal ötletekkel lát el. 

Kóstolj bele az Alaptréningbe, ízleld meg, és más ember leszel!

Miben is leszel jobb?

Megismersz egy olyan “szerszámkészletet” ami nagyon nagy hasznodra válik prezentáció készítésnél! Számtalan konkrét eszközt és technikát tanulhatsz meg, ami nemcsak a prezentáció készítést tanítja meg, hanem a prezentáláshoz is számtalan segítséget ad.

Megtanulhatod a folyamatot, amit egy jó prezentáció készítése és előadása során követned kell.

Minden munka a prezentáció előkészítésével kezdődik. Meg kell tervezned végig kell gondolnod a koncepciót. Ez egy nagyon kreatív szakasz.A prezentáció meghatározó pontja a rakéta sebességű elindítás. Tippeket és ötleteket kapsz a jó kezdéshez, a történetépítéshez és az igazi befejezéshez.

konzultációs segítség

Megismerheted a dizájn legfontosabb részeit, amit feltétlen használnod kell egy emlékezetes prezentációnál!

  • Tartalom és forma. Egyik sem létezik a másik nélkül. A formai elemek nagyon-nagyon fontosak. Tudtad, hogy kevésbé fontos amit mondasz, mint az ahogy mondod?
  • A képeknek a színeknek a betűtípusoknak hangsúlyos jelentősége van egy jó prezentációnál.
szinek

A legizgalmasabb rész pedig a prezentálás!

  • Lámpalázas vagy és izgulsz?
  • Mit tegyél ha valami probléma adódik?
  • Milyen lehetőségeid vannak egy kötözködő résztvevővel?

Ezekre és még számtalan kérdésekre is választ kapsz a tréningen. És persze a fellépésről, a beszédről, az öltözködésről és még rengeteg dologról szó lesz!

izgulas_comp

Jelentkezés az Alaptréningre.

Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 70.

Időpont: 2019. május 2. csütörtök 9 óra

Pipáld be kérlek a fenti jelölőmezőt, ha szeretnéd megkapni azokat az ötleteket, tanácsokat és híreket tartalmazó e-maileket, aminek a segítségével jelentősen növelheted a prezentációid hatékonyságát. A gombra kattintással elfogadod az adatvédelmi nyilatkozatot. (Amit itt találsz.)

Mennyibe kerül az Alaptréning?

A  Prezentációs Alaptréning részvételi díja:

35 500,- Ft.

Ez az összeg magába foglalja a részvételi díjat, és a tréning írásos emlékeztetőjét.

Fizetni tudsz előre utalással.  ( Banki számlainformáció itt! )

A lap alján levő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A helyed csak az átutalás beérkezése után biztosított!

konzultáció díja

Ha hozod 2-3 kollégádat, akkor te és ők majdnem féláron jöhettek!

Azaz 22 000,- Ft/fő!

 

Bonus_1

Ez pedig azért, hogy lásd, tudom mit és hogyan csinálok, egy 100% -os pénz-visszafizetési garancia a számodra!

Pénzvissza2

Ha foglalkozol az alaptréning gondolatával, lehet, hogy érdekel még a következő:

Call Now ButtonHívj most!