Az üzleted sikere nagyban azon múlik, hogyan kommunikálsz, hogyan mutatod be a céged vagy terméked. 

Ezért jól kell prezentálnod. Jó tréningre és jó trénerre van szükséged. Kiváló tematikára, hasznos tanácsokra, technikákra, módszerekre.

Olyasmire, ami megtanít történetet építő, élményt adó, emlékezetes prezentációkat készíteni!

6392_e_comp

Miért kell neked az Üzleti Prezentációs Tréning?

A prezentálás az üzleti életben nagyrészt elengedhetetlen.

A KKV szektorban, a mikró és kisvállalkozások esetén, egyéni vállalkozóknál a terméket vagy szolgáltatást nagyon sok esetben be kell mutatni. Nagy értékű termék esetén a prezentálás szinte természetes, de sokszor fordulhat elő, hogy webáruház is termékbemutatót szervez. Például különleges teákat értékesítesz, vagy különleges házi készítésű szappanokat. És egyszer csak termékbemutatót kell tartanod!  Azok is akik online marketinggel foglalkoznak, sokszor kerülnek – mint vállalkozók – olyan helyzetbe, hogy előadás formájában kell szerepelniük, tárgyalniuk, nyilvános beszédet tartaniuk. 

Pontosan ezekben az esetekben igazán fontos, hogy kiválóan szerepeljél!

Ebben segít neked az Üzleti prezentációs tréning.

Megtanít arra, hogy mit kell tenned a prezentációd elkészítése előtt. Bizony előtte! Mielőtt nekikezdesz PP diákat készíteni.

Segíti kialakítani a prezentáció történetét. A Storytelling ha így jobban tetszik.

Megtanít a dizájn elemeivel bánni.

Segíti az előadásmódot, a fellépést, a beszédedet. Megtanít a prezentálás előadói technikáira, tanácsokkal ötletekkel lát el. 

Ne felejtsük a legfontosabbat! Ez egy kétnapos tréning. Van házi feladat, neked is kell prezentációt készítened, azt pedig prezentálnod. Az előadásod videóra vesszük, kielemezzük, megbeszéljük, segítek, tanácsokat adok.

Tudom mi a gondod, pontosan megértem a problémádat!

Az üzletkötés, tárgyalás, értékesítés során egyik probléma a hatékonyság hiánya, a másik az elutasítás, a harmadik pedig sokszor az, hogy nem könnyű hatásos előadást tartani nyilvánosan, például egy színpadon, adott esetben több tucat embernek.  

Nekem is sok elutasításban volt részem. Minden „nagyon tetszett” a potenciális vevőnek, de mégsem lett vásárlás a bemutatóból. Túl rossz volt az arány.

Amikor már úgy érzed, hogy neked ez nem igazán sikerül, amikor arra gondolsz, hogy a termékedben lehet a hiba, akkor érdemes egy pillanatra megállnod és ezeket a dolgokat újra gondolnod.
Az igazi problémád, hogy a terméked nem hagy nyomot a vevődben. Nem veszi észre, hogy a te terméked a megoldás arra, amit szeretne. Nem vagy elég hatékony a termékbemutatóddal, túl sok erőfeszítés kevés eredménnyel. Lehet ez termék vagy szolgáltatás értékesítés, esetleg finanszírozó keresése az ötleted megvalósításához.

elutasitas_ff_comp

Miért jelent a tréning megoldást a problémádra, és hogyan tud sokkal sikeresebbé tenni termékbemutatón, üzleti tárgyaláson?

Egy termékbemutatón a hatásosság és az emlékezetesség nélkülözhetetlen eleme a bemutatódnak. A vevőre elsősorban érzelmi hatást kell gyakorolnod, jó emléket kell hagynod a fejében. Biztosan tudod jól, hogy szöveg és kép együtt, sokkal jobban megmarad a memóriában, mint ha csak beszélnél. A vizuális hatás elengedhetetlen ebben a mai felpörgött lendületes világban. A “zaj” elképesztően nagy, csak kiemelkedő bemutatóval lehet eredményeket elérni.

Az emberi agy számára a beszédben nem az a fontos, hogy mit mondasz, hanem azt, hogy hogyan mondod. Ezt elég sok kutatás igazolta már.

A kulcs tehát az a problémáid megoldására, hogy kiváló profi prezentációt készítsél, ami kiemelkedik a megszokásból.

Ebben segít neked az Üzleti prezentációs tréning. Ha letöltöd a „tíz tanácsot”, a weboldalról, akkor már jobb lehetsz a prezentálásban.  De!

Gondolj azonban bele, hogy amikor egy egész napon keresztül jobbnál jobb ötleteket kapsz, amikor megismerhetsz egy olyan módszertant ami sokkal hatékonyabbá és izgalmasabbá teszi a bemutatódat, amikor olyan technikákat láthatsz, amivel könnyen eléred a kívánt hatást.

Mindezt a gyakorlatban is! El kell készítened egy prezentációt, és azt bemutatod. Figyelünk, és figyel a videokamera is! Pontosan láthatod, és együtt elemezhetjük miben vagy jó, és miben kell még javítanod.

Képzeld el, hogy a prezentálásod sikeressé válik! Sokkal színesebb és érdekesebb lesz, jóval nagyobb hatást gyakorol. Több bevételed lesz, nagyobb elismerést kapsz. Javul a hatékonyságod, izgalmasabbá válnak a prezentációid, és ez nagyobb elégedettséget jelent neked, a vevődnek, a munkatársaidnak.

Emlékszem amikor nekem kellett értékesítenem egy jelentős értékű szoftvert.

Még a döntéshozóhoz történő bejutás is nehéz volt. Sok telefonálás, sok elutasítás, sok talán. Ezután fokozatosan javítottam a kapcsolatteremtésen.

A prezentációim sem hozták meg az elvárásaimat. Elkezdtem olvasni és tanulni. Egyre jobb értékesítési arányt értem el. Kezdtem érezni az ízét a prezentáció hatásosságának.

Jóval később ebből született meg az Üzleti prezentációs tréning.  

alaptréning

Mennyi ideig tart a tréning?

Az Üzleti prezentációs tréning egy kétnapos tréning!

Egy elméleti nap, amikor végigvezetlek a prezentáció készítés fázisain, az előkészítésen, a tartalomépítésen a dizájnon, és a prezentálás, előadás rejtelmein.

Ezután van két hét felkészülési időd a saját prezentációd elkészítésére, úgy, hogy közben bármikor kérdezhetsz és konzultálhatsz velem!

A második nap pedig a tiéd. Bemutatod a prezentációdat, és azt videóra vesszük. Visszanézzük, megbeszéljük, kiértékeljük. Eztán még egyszer bemutatod, és azt is videóra vesszük! Szóval sokat kell dolgoznod!

Az első elméleti nap reggel 9 órától 16 óráig 4 blokkban, rövid szünetekkel és egy rövid ebédidővel. A második nap szintén reggel  9 órától 16 óráig, az igényeiteknek megfelelő szünetekkel.

vekker_comp

Vajon szükséged van erre a tréningre?

Gondolj arra, hogy szinte bármit is csinálsz ebben a világban, az prezentáció!

Ez a kulcs nagyon sok mindenhez. Része a személyes és a céges márkaépítésnek. Tudjuk, hogy a piacon ez mennyire meghatározó. A fellépésed, a kiállásod, a megjelenésed, ahogyan a mondanivalódat megmutatod a szereplésed fontos része. 

A marketingfolyamat jelentős állomása a személyes találkozás, tárgyalás vagy előadás, és a meggyőzés. Nem nagyon kerülhető ki!

Tartalom, forma és cselekvés. A hatásgyakorlás három alappillére. Ez az Üzleti prezentációs tréning bevezet ennek a világnak a technikai és módszertani eszközei közé.

Emlékezz életedben hány pocsék, unalmas, hatástalan, borzalmas prezentációt láttál! Hát nem szörnyű? Nem akarsz ezen a tendencián változtatni az általad készített egyedi és különleges prezentációkkal?

Mit szólnál, ha az értékesítési eredményeid javulnának? Növelnéd a céged imázsát? Növelnéd a személyes elismertséged?

Ha ebben tud neked segíteni ez az Üzleti prezentációs tréning, mit gondolsz szükséged van rá?

kerdojel2_ff_comp

Mennyibe kerül?

A két teljes napos Üzleti prezentációs tréning részvételi díja:

62 800,- Ft.

Ez az összeg magába foglalja a részvételi díjat, és a tréning írásos emlékeztetőjét.

Fizetni tudsz előre utalással.  ( Banki számlainformáció itt! )

A lap alján levő űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni. A helyed csak az átutalás beérkezése után biztosított!

konzultáció díja

Ha hozod 2-3 kollégádat, akkor te és ők majdnem féláron jöhettek!

Azaz 35 000,- Ft/fő!

 

Bonus_1

A prezentáció nagyon hasznos eszköz a gondolataid bemutatásában. Esetleg értékesíteni szeretnél valamit, vagy előadást kell tartanod, vagy a munkahelyen kell beszámolnod és nem mindegy számodra, hogy ez hogyan sikerül.

Neked lehetőséged van egy 10 000,-Ft értékű prezentációs auditot igénybe venni! Ez az audit egy számodra fontos prezentáció vizsgálatát, elemzését és véleményezését jelenti, amit én készítek.

 

Bonus_2

Ez pedig azért, hogy lásd, tudom mit és hogyan csinálok, egy 100% -os pénz-visszafizetési garancia a számodra!

Pénzvissza2

Egészen pontosan mivel leszel gazdagabb a tréning után?

Megismersz egy olyan “szerszámkészletet” ami nagyon nagy hasznodra válik prezentáció készítésnél! Számtalan konkrét eszközt és technikát tanulhatsz meg, ami nemcsak a prezentáció készítést tanítja meg, hanem a prezentáláshoz is számtalan segítséget ad.

Megtanulhatod a folyamatot, amit egy jó prezentáció készítése és előadása során követned kell.

Minden munka a prezentáció előkészítésével kezdődik. Meg kell tervezned végig kell gondolnod a koncepciót. Ez egy nagyon kreatív szakasz.A prezentáció meghatározó pontja a rakéta sebességű elindítás. Tippeket és ötleteket kapsz a jó kezdéshez, a történetépítéshez és az igazi befejezéshez.

Kincs_komp

Megismerheted a dizájn legfontosabb részeit, amit feltétlen használnod kell egy emlékezetes prezentációnál!

  • Tartalom és forma. Egyik sem létezik a másik nélkül. A formai elemek nagyon-nagyon fontosak. Tudtad, hogy kevésbé fontos amit mondasz, mint az ahogy mondod?
  • A képeknek, a színeknek, a betűtípusoknak hangsúlyos jelentősége van egy jó prezentációnál.
szinek

A legizgalmasabb rész pedig a prezentálás!

  • Lámpalázas vagy és izgulsz?
  • Mit tegyél ha valami probléma adódik?
  • Milyen lehetőségeid vannak egy kötözködő résztvevővel?

Ezekre és még számtalan kérdésekre is választ kapsz a tréningen. És persze a fellépésről, a beszédről, az öltözködésről és még rengeteg dologról szó lesz!

izgulas_comp

Három vélemény a résztvevőktől:

Szabo_Attila_b
toth_erzsebet_c
Lakat_Zoltanne

Szabó Attila

Nagyon köszönöm a mai napot!

Rengeteg konkrét információt kaptam, határozottan gyarapodott a tudásom! Egy percre sem lankadt a figyelmem, fantasztikus volt az a végig nekünk szentelt figyelem is, amivel végig élvezettel hallgattam az előadót.

Köszönöm az átadott tudás precizitását, stílusát!

Lakat Zoltánné

A tréner tökéletesen használta azokat a kulcs tényezőket, amelyeket a tréning folyamán részletesen át is beszéltünk.

Folyamatosan fenntartva a figyelmet, a tartalmat gondosan felépítve, a témákon megfelelő időt és részletességet eltöltve, jól látható, az “amatőr” számára is mindent érthető módon kaptam oktatást.

Profi volt az előkészület és az előadás maga is!

Tóth Erzsébet (Zsizsi)

Tartalmas, lényegre törő, szabatos, érthető információk megfelelő ütemben.

Jó hangulat, pontosság, korrektség.

Köszönöm a magam és a csapatom nevében, fantasztikus nap volt!

Jelentkezés az Üzleti prezentációs tréningre.

Helyszín: 1085 Budapest, József krt. 70.

Időpont: 2019. június 27. csütörtök 9 óra (Második nap július 11.)

Pipáld be kérlek a fenti jelölőmezőt, ha szeretnéd megkapni azokat az ötleteket, tanácsokat és híreket tartalmazó e-maileket, aminek a segítségével jelentősen növelheted a prezentációid hatékonyságát. A gombra kattintással elfogadod az adatvédelmi szabályzatot, amit itt találsz.
Hívj most!